Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meteo 10 Zile Galati

Meteo 10 Zile Galati. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune. 12 km/h dinspre vsv presiune:

Starea Vremii Galati 10 Zile 4
Starea Vremii Galati 10 Zile 4 from poiuh456rd.blogspot.com

Temperatura intre 18° c si 30° c. Aflati cum este vremea acum la galati si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 10 zile. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru galați, galați cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com

Prognoza Meteo Pe 10 Zile Nicoresti, Jud.


Soarele răsare la 05:52 și apune la 20:41. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune. Aflati care este prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile la adam, galati si cum va evolua starea vremii la adam.

Fii Pregătit(Ă) Cu Cele Mai Precise Prognoze Pe 10 Zile Pentru Galați, Galați Cu Maxime, Minime, Şanse De Precipitaţii De La The Weather Channel Şi Weather.com


Vremea in galați, județul galați 10 zile. 12 km/h dinspre vsv presiune: Aflati cum este vremea acum la galati si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 10 zile.

Dimineaţa Vor Fi Cativa Nori In Galați Si Vremea Va Fi.


Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in galati sunt actualizate la 2 ore. Vrei sa stii cum va fi vremea pe 7 zile in galati? Pentru actualizari despre starea vremii in galati accesati constant aceasta pagina.

Vremea In Principalele Orase Din Romania.


Starea vremii si prognoza meteo detaliata pe ore in galați. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura. Temperatura intre 18° c si 30° c.

Vrei Sa Stii Cum Va Fi Vremea Pe 10 Zile In Galati?


1009 mb (757 mmhg) umiditate: Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul galati: Prognoza pentru galați în următorele zece zile.

Post a Comment for "Meteo 10 Zile Galati"